úterý 16. října 2012

Cvičení, které vám za 30 dní změní tělo!

Brouzdala jsem internetem kvůli cvikům na břicho a našla tento odkaz. Koukla jsem se na to video a líbilo se mi to. Tak jsem se dívala i na komentáře od různých lidí a musím říct, že spousta holek i kluků píše o tomto programu velmi chválihodné výstupy. Přemýšlím o tom, že bych to také zkusila. Zatím jsem našla tuto stránku, kde se dá video stáhnout.
Jde o 30 dní, které by mělo změnit vaše tělo. Ani to není tolik poznat na váze, ale na cm, které jsou stejně pro hubnutí lepším ukazatelem. Jsou to 3 stupně cvičení a absolvování těchto dní by mělo vaše tělo dostat nový rozměr a zároveň chuť ke cvičení. Protože žádná určitě není hloupá, aby si myslela, že stačí 30 dní v životě a postava bude jako lusk ;)
No, jsem na to zvědavá, jestli to zkusím. Mám odkazy uložené a uvidím, zda to opravdu zkusím (chce to totiž každý den a to já moc nezvládám kvůli času). Jestli začnu, určitě budu hlásit :) Tady jedna motivační fotka trenérky, která to vymyslela (sama měla 29kg nadváhy):
Krásný večer,

Sandra

2 komentáře:

  1. Já jsem to moc dlouho nevydržela, je to fakt makačka.:-D Ale už jsem viděla pár pěkných výsledků a moje kamarádka je toho nejlepším důkazem.:-) Budu ti držet palce.;-)

    OdpovědětVymazat

Všem moc děkuji za komentáře. Každý potěší :)